MY BUTTON
MY BUTTON
Välkommen till min hemsida
Welcome to my website

Chris McAlister

Att arbeta med energi

Världen blir väldigt komplicerad om man försöker förstå varje sak för sig.

 

Däremot blir den oändligt mycket enklare om man börjar betrakta allt som existerar som energi i olika sammansättningar, former och frekvenser. Det gäller även vår hälsa.

Holistisk medicin

En holistisk behandling går ut på att samarbete och partnerskap fungerar mycket bättre i längden än när en är passiv och den andra expert.

 

Du står i centrum och jag som terapeut söker hjälpa dig se att dig själv från så många vinklar som möjligt. På så vis blir vi båda experter.

Din potential

Din potential är som ett isberg - bara en del syns för tillfället. Mycket mer finns kvar att undersöka - dels det som frysts in i det förflutna och det som du ännu ej upptäckt i djupet av dig själv.

Mitt jobb är att assistera dig i att upptäcka och återerövra mer av dig själv så du kan rör dig i ett allt större rum av potential som kan bli kraft och kunskap.

Erfarenhetersutbyte

Jag har jobbat med energimedicin i trettio år och samtalat med många kunniga människor - lärare, kursare, kollegor, klienter och elever. Alla har hjälpt mig ta nya steg på vägen.

 

Jag har upplevt alla nivåer av hälsa mellan skör och klen ohälsa och vibrerande vitalitet. Oavsett var du befinner dig på din resa kan vi ha ett fruksamt utbyte av varandra.